Trainersscholing dag

Gepubliceerd op 10 september 2021 om 16:41

Langzaam mag er weer steeds meer sinds de corona maatregelen. Vandaag mocht ik weer voor het eerst zelf een fysieke scholing volgen bij de landelijke trainersvereniging NOBTRA. Het was een mooie en leerzame dag. Van verschillende trainers bijscholingen mogen volgen. De eerste bijscholing liet zien wat je allemaal kan met Blended Learning. Dit liet duidelijk zien dat dit meer is dan online een training geven die je al hebt gemaakt voor fysieke bijeenkomsten. Zelf al aardig wat ervaring met verschillende vormen van Blended leren maar in deze workshop kwamen er nog aardig wat opties bij waarbij daadwerkelijk is bewezen dat dit helpt in het leren van deelnemers.

De tweede workshop heeft me meer inhoud gegeven hoe je bij deelnemers in je training door kan vragen en hoe je meer leerrendement kan meegeven aan je deelnemers.

Tussendoor weer genoten van de omgeving, collega's, snacks en een lunch. Ter afsluiting nog kunnen luisteren naar toch wel een van de beste trainers die er momenteel in Nederland Karin de Galan. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.