Start Vi-training en coaching

Gepubliceerd op 1 februari 2019 om 16:32

Nog midden in mijn onderzoeksfase van het mogelijk opstarten van mijn eigen bedrijf komen er al vragen binnen of ik trainingen wil komen geven. Na een korte overweging besloten om de stap te nemen en me aan te melden bij de kamer van koophandel. Eerste offertes uitgebracht en met toch wel enige trots kan ik zeggen dat ik een eigen bedrijf heb.
Er is voor mij zeker nog voldoende te leren en ontdekken op zakelijk gebied. Wel vol blijdschap en overtuiging eigen trainingen aan het ontwikkelen en in de toekomst het geven van deze trainingen. Dit kunnen doen vanuit jaren ervaring in het geven van trainingen en de laatste periode ook het zelf ontwikkelen van trainingen. Ik heb me zelf kunnen ontwikkelen binnen Enver (voorheen Triviumlindenhof) als trainer, en nog steeds doe,  terwijl ik gewoon met twee benen in de praktijk sta als ambulant hulpverlener. 
Nu dus ook vanuit Vi-training en coaching.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.