Training Bondig en Zinvol rapporteren

Gepubliceerd op 5 maart 2019 om 17:56

Al een aantal keer een training gegeven over bondig en zinvol rapporteren aan medewerkers van Enver. Medio 2018 komt de vraag naar voren of er een training ontwikkeld kan worden voor Stichting Jeugdteams. Vanuit Enver en samen met een medewerker vanuit Stichting Jeugdteams de bestaande training omgebouwd naar een training over rapporteren specifiek op de behoefte van de Jeugdteams. Hierbij bestaat dagdeel 1 voornamelijk uit het doornemen en oefenen met  'bouwblokken' in het  schrijven van een goede rapportage. Dagdeel 2 is gericht op het schrijven van een conclusie en een advies binnen de kaders die worden gegeven in de 5 stappen vanuit de jeugdwet.

Weer veel positieve reacties als het gaat over bondig kunnen rapporteren maar dat wel alles er in staat. Verder zijn de deelnemers zeer enthousiast in het samen stap voor stap kunnen oefenen met het schrijven van de conclusie en het advies. 

Al een aantal keer deze training gegeven met een medewerker van de Jeugdteams. Een zeer prettige combinatie van een theoretische onderbouwing en de kennis vanuit de praktijk. De samenwerking is erg prettig en wordt ook elke training weer positief beoordeeld door de deelnemers.

De volgende 2 trainingen staan ook al weer in de planning. De eerst volgende in Dordrecht zit ook al weer ruim vantevoren helemaal vol.

ZIn in.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.