Vi-training online

Gepubliceerd op 23 april 2021 om 01:30

Toch maar mijn eigen eerste echte online training. Na het vele en harde werken wat ik doe bij Enver om alle trainingen daar online aan te kunnen bieden ben ik er toch trots op dat ik nu een eigen training online heb voor Vi-training. In opdracht van en in samenwerking met heb ik een training mogen maken voor de medewerkers van de gemeente vijfheerenlanden. 

Dit is normaal een fysieke training die ik geef over hoe je verslagen kan schrijven en kan rapporteren. Van de gemeente vijfheerenlanden kwam de vraag om een maatwerktraining te maken. Hierbij gaat het om hoe je in de basis goed kan rapporteren of een verslag kan schrijven. Daarnaast gaan ze daar werken met de getrapte werkwijze uit de jeugdwet waar een belangrijk deel van deze tweedaagse training uit bestaat voor de uitleg en het oefenen in eigen verslagen.

Een afwisseling van theorie, leerzame en leuke online oefeningen in combinatie met het werken in een eigen verslag maakt dat de training op een interactieve manier goed aansluit bij de vraag van de deelnemers.

Voor de toekomst heb ik nu dus de mogelijkheid om de training aan te bieden in zowel fysieke vorm of als online aanbod.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.