Marathon online trainingen geven

Gepubliceerd op 17 april 2021 om 17:19

Ik vind trainingen ontwikkelen en trainingen geven en alles wat hier mee te maken heeft het leukste beroep wat er is. Ik maak geen verschil tussen fysieke trainingen of online trainingen. Allebei de vormen hebben hun eigen mogelijkheden en charmes om te doen. Voor mij blijft altijd belangrijk om te kijken welke doelen je wil bereiken en welke vorm past daar het beste bij in wat je met de deelnemers wil bereiken. Door corona is er op het moment geen keuze welke vorm je aan kan bieden. Dat maakte dat ik afgelopen week een marathon aan online trainingen heb gegeven vanuit Vi-trainingen en vanuit Enver.

Het begon met een training aan wijkteammedewerkers over het werken in "complexe"  gezinnen en eindigde met een training waarbij het ging over beroepscode en tuchtrecht. Tussendoor zaten nog trainingen over rapporteren en motiveren, nog 2x beroepscode en tuchtrecht en nog een training over seksualiteit en intimiteit.

Aan het eind van de week voelde het als of ik een marathon had gelopen en kon ik ook wel zeggen dat ik een beetje online moe was. Ik begin ook vaker de fysieke bijeenkomsten van een training te missen. Al met al was het een mooie week maar mag corona van mij ook wel een stapje terug gaan doen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.